Kultura: Vijest

Desk Kreativna Evropa za BiH okupio je

Predstavnici Deska Kreativna Evropa BiH, Aida Kalender i Zoran Galić, te voditelj Deska Kreativna Evropa S

Predstavnici Deska Kreativna Evropa BiH i voditelj Deska Kreativna Evropa Srbija susreli su se sa dobitnicima grantova iz fonda Kreativna Evropa iz Mostara, te organizacijama koje tek pripremaju aplikacije za ovaj fond.

21. augusta 2020. predstavnici Deska Kreativna Evropa za BiH, Aida Kalender i Zoran Galić, zajedno sa voditeljem Deska Kreativna Evropa Srbija, Dimitrijem Tadićem, sastali su se sa Mirkom Ćurićem, gradonačelnikom Trebinja.

20. augusta 2020. predstavnici Deska Kreativna Evropa za BiH, Aida Kalender i Zoran Galić, zajedno sa voditeljem Deska Kreativna Evropa Srbija, Dimitrijem Tadićem, sastali su se u Gradskoj upravi grada Mostara sa šeficom službe za kulturu Ingom Dragoje-Mikulić sa saradnicima.

18. augusta 2020. predstavnici Deska Kreativna Evropa za BiH, Aida Kalender i Zoran Galić, zajedno sa voditeljem Deska Kreativna Evropa Srbija, Dimitrijem Tadićem, sastali su se sa Srđanom Mićanovićem Ministrom za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona.

Predstavnici Deska Kreativna Evropa za BiH, Aida Kalender i Zoran Galić, zajedno sa voditeljem Deska Kreativna Evropa Srbija, Dimitrijem Tadićem, sastali su se sa radonačelnikom Tuzle Jasminom Imamovićem i njegovim saradnicima.