Online radionica „Digitalna distribucija – maksimiziranje dosega i prihoda“

EPI
Datum
MEDIA

Poziv za prijavu učešća u online radionici „Digitalna distribucija – maksimiziranje dosega i prihoda“ koji organizuje Erich Pommer Institut!
Novi tržišni uslovi nastali usljed zatvaranja bioskopa, stopiranja produkcije filmova i otkazivanja filmskih festivala s jedne strane i porastom interesovanja za VoD platforme s druge strane, utiču na kompanije za produkciju i distribuciju filmova koje moraju da se brzo prilagode kako bi održale svoje poslovanje. Radionica DIGITALNA DISTRIBUCIJA ima za cilj da pomogne evropskim producentima u ovim novim tržišnim uslovima.
Radionica pruža ažuriran pregled tržišta, uključujući današnje ključne igrače, kao i praktične savjete i alate za unovčavanje sadržaja i dosezanje šire publike. Međunarodni stručnjaci iz industrije, trenutni primjeri i studije slučaja novih oblika poslovanja, kao i novi načini izgradnje uspješne strategije distribucije pomoći će učesnicima radionice pri sljedećem koraku. Radionica nudi mogućnost umrežavanja i povezivanja sa stručnjacima kao i evropskim kolegama i izgradnju dugotrajnih poslovnih odnosa. 
Radionica će se održati u periodu od 10. do 12. decembra 2020. godine putem Zoom platforme a više informacija možete pročitati na linku.